Produse recent văzute

APIREVEN CREMA X 30 GRAME

23,50 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Compozitie: extract de propolis, ceară de albine, lanolină, ulei de parafină, cetaceum, nicotinat de metil, extract de capsici, venin de albine, nipagin, borax.

  Recomandări: produsul este o cremă de masaj cu un bogat conţinut în substanţe naturale menite să menţină starea de conform a muşchilor şi articulaţiilor precum şi să asigure relaxarea musculară. 

  Caracteristici: principiul activ din produs este furnizat printr-o combinaţie echilibrată a unor compuşi din propolis (flavone, uleiuri eterice, taninuri) cu acţiune antioxidantă, antiseptică şi cicatrizante cu extracte naturale de capsici şi de venin de albine care activează circulaţia sanguină periferică oferind astfel o stare de confort şi relaxare. 

  Mod de utilizare: crema se aplică în cantităţi mici pe suprafeţele de masat. Masajul se face uşor, fără aplicarea de presiune pe ţesuturi. Pentru un efect mai îndelungat, zona masată trebuie acoperită cu un material din fibre naturale, de preferinţă lånă. Excesul de cremă nu trebuie obligatoriu îndepărtat. 

  Precauţie: crema nu trebuie aplicată în zona din jurul ochilor, gurii sau pe răni deschise, escare sau alte zone dechise. 

  Prezentare: tuburi x 30g.

Producător: INSTITUTUL APICULTURA