BIODERMA ATODERM INTENSIVE CREMA X 500ML

105,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Îngrijire hrănitoare ultra-fresh - Acțiune intensă anti-prurit - Potrivit pentru familii

  Atoderm Intensive Gel-cremă este primul produs anti-mâncărime de îngrijire a pielii, cu o textură proaspătă ultra-lejeră care este rapid absorbită de piele. Formula sa satisface nevoile specifice ale pielii uscate sau atopice în zonele cu climă caldă/umedă și tropicală:

  - enoxolona calmează imediat și pe termen lung senzațiile de mâncărime și prurit.

  - complexul brevetat Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea anumitor bacterii (precum Stafilococului Auriu) pe suprafața pielii. Aceste bacterii pot agrava uscăciunea pielii.
  Tehnologia hidro-absorbantă captează apa din mediu pentru a optimiza hidratarea pielii și pentru a-și consolida funcția de barieră. Ca atare, limitează senzațiile de mâncărime și reduce astfel iritațiile.

  - vitamina PP, un agent de hidratare biomimetic, stimulează producerea naturală a lipidelor pielii și întărește bariera pielii.

  Atoderm Intensive Gel-cremă este în concordanță cu abordarea ecobiologică Naos, oferind un produs de îngrijire cu o textură unică, care este atât eficient, cât și plăcut la aplicare, în conformitate cu mediul și stilul de viață al pacientului.

  Beneficii:

  - calmează senzația de mâncărime și pruritul;

  - restaurează producția de lipide;

  - 24 de ore de hidratare;

  - senzație imediată de prospețime;

  - textură non-lipicioasă și non-grasă;

  - se absoarbe rapid în piele, permite îmbrăcarea imediat după aplicare.

  Compozitie: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, NIACINAMIDE, SODIUM POLYACRYLATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, HYDROGENATED POLYDECENE, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, MANNITOL, POLYSORBATE 20, XYLITOL, RHAMNOSE, SODIUM CITRATE, POLYQUATERNIUM-51, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 479].

  Mod de utilizare: o dată sau de două ori pe zi. Aplicați pe pielea curată. Masați ușor până când este absorbit complet de piele.

  Metoda 3.6.9 este o metodă nouă de aplicare. Aceasta a fost dezvoltată pentru a indica doza potrivită de aplicare Atoderm Intensive Gel-cremă și apoi pentru a crea o rutina de aplicare a produsului pentru rezultate mai bune pe termen lung.

  • 3 apăsări de pompiță pentru bebeluș: 1 apăsare de pompiță pentru față, gât și piept, 1 apăsare de pompiță pentru ambele brațe și spate, 1 apăsare de pompiță pentru ambele picioare.

  • 6 apăsări de pompiță pentru copil: 1 apăsare de pompiță pentru față și gât, 1 apăsare de pompiță pentru piept, 1 apăsare de pompiță pentru spate, 1 apăsare de pompiță pentru ambele brațe, 1 apăsare de pompiță pentru fiecare picior (x2).

  • 9 apăsări de pompiță pentru adult: 1 apăsare de pompiță pentru față și gât, 1 apăsare de pompiță pentru piept, 1 apăsare de pompiță pentru spate, 1 apăsare de pompiță pe braț (x2), 2 apăsare de pompiță pentru picior (x2).

  Prezentare: flacon x 500ml.

Producător: BIODERMA
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat