Produse recent văzute

CO-LACTASE PICATURI X 10ML

72,78 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Caracteristicile colicilor pot include urmatoarele: plans intens, care poate aparea mai degraba ca un tipat sau ca o expresie a durerii, episod de plans fara etiologie aparenta, spre deosebire de plansul care exprima foame sau nevoia unei schimbari de scutec, stare de nervozitate accentuata chiar si dupa ce plansul s-a diminuat din intensitate, decolorare faciala, cum ar fi inrosirea fetei sau pielea mai palida in jurul gurii, tensiunea corporala, cum ar fi picioare ridicate sau rigide, brate rigide, pumnii inclestati, spatele arcuit sau abdomenul incordat.

  Ce este lactoza: este o dizaharida, ce se gaseste in laptele matern, laptele praf si alte produse lactate. Inainte de a putea fi absorbita, lactoza necesita descompunere enzimatica in D-Glucoza si D-Galactoza.

  Ce este lactaza: este o enzima din familia beta-galactozide, fiind produsa doar de catre enterocitele mature. Are rol in descompunerea lactozei in compusi usor absorbabili (galactoza si glucoza), in vederea unei digestii normale

  Ce este Co-Lactase si cum actioneaza: Co-Lactase este un produs care contine enzima lactaza, care se adauga sub forma de picaturi in laptele matern sau in formula de lapte, inainte de a se administra sugarului.

  Nu se administreaza direct sugarului.

  Co-Lactase actioneaza prin descompunerea celei mai mari parti din lactoza din laptele matern sau din formula de lapte, inainte de a hrani sugarul. Lactaza este o enzima care descompune lactoza, principalul glucid din lapte (mai ales din laptele matern) in compusi usor absorbabili (galactoza si glucoza).

  Sursa lactazei din Co-Lactase: Aspergillus oryzae fung utilizat din antichitate in China si Japonia pentru fermentarea cerealelor (orez, soia) produce aprox. 50g amilază din 1kg de tărâțe de grâu pe lista organismelor recunoscute în general drept “sigur”- atat de catre FDA cat si de OMS. Lactaza derivata din Aspergillus oryzae este utilizata la scara larga in industria alimentara ca suport in prepararea produselor lactate dedicate populatiei care prezinta intoleranta la lactoza.

  Beneficiile Co-Lactase:

  - din primele zile de viata;

  - fara timp de asteptare;

  - sub forma de picaturi;

  - ingrediente din surse naturale;

  - optim pentru bebelusi;

  - suficient pentru 60 de utilizari;

  - nu necesita adaptarea dozei in functie de varsta sugarului.

  Cand poate fi utilizat Co-Lactase: poate fi utilizat din prima zi de viata a sugarului si pana cand acesta poate produce singur o cantitate suficienta de lactaza, pe masura ce sistemul sau digestiv se maturizeaza.

  Mod de administrare: 2-4 picaturi (0.009 – 0.018ml) de Co-Lactase in laptele matern sau in formula de lapte, de fiecare data cand sugarul este hranit. In cazul alaptarii: se pun cateva lingurite de lapte matern intr-un recipient mic, sterilizat in prealabil. Se adauga 4 picaturi de Co-Lactase si se administreaza bebelusului, dupa care se continua alaptarea. In cazul formulelor de lapte pentru sugari, se prepara formula conform instructiunilor producatorului si se adauga 4 picaturi de Co-Lactase, cand aceasta este la temperatura de hranire.

  Nu se adauga Co-Lactase in formula pentru sugari cand aceasta este fierbinte.

  Ce ingrediente intra in compozitia Co-Lactase: contine agent de ingrosare glycerol, apa demineralizata, enzima lactaza (din Aspergilius oryzae) 9%.

  Produsul nu contine zahar sau conservanti. Activitate lactaza: 225 FCC/picatura.

  Prezentare: flacon x 10ml.Producător: G.T.S. SOLUTION SRL