Produse recent văzute

ELEVIT 1 CTX30 CPR

65,00 lei

remove add
 • subtitles Descriere completă

  "Elevit 1 este un supliment alimentar special conceput pentru satisfacerea nevoilor nutriționale crescute ale mamelor și susține dezvoltarea sănătoasă a copilului.
  Multivitaminele pe care le conține Elevit 1 sunt adaptate în mod special nivelului de vitamine și minerale necesare femeii în perioada de pre-conceptie și din primul trimestru de sarcină. Susțin diviziunea celulară şi reducerea riscului de apariție a defectelor de tub neural pentru făt, fertilitatea, activitatea hormonală, minimizarea stării de oboseală pentru mamă, cât și sistemul imunitar și protecția celulară. Combinația echilibrată de acid folic și Metafolin (acid folic, sub formă de folat bioactiv) ajută la menținerea nivelurilor optime de acid folic la toate femeile aflate în perioada de pre-concepție sau în perioada primului trimestru de sarcină.

  Ingreadiente: carbonat de calciu, celuloză microcristalină, oxid de magneziu, acid ascorbic, fumarat feros, hidroxipropilmetilceluloză, citrat de zinc, croscarmeloză sodică (agent antiaglomerant E468), nicotinamidă, acetat de alfa-tocoferil, acid stearic și talc (agenți de glazurare E570), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant E551), stearat de magneziu (agent antiaglomerant E470b), pantotenat de calciu, sulfat de mangan, dioxid de titan (colorant E171), iodură de potasiu, sulfat de cupru, clorhidrat de piridoxină, mononitrat de tiamină, riboflavină, palmitat de retinil, metilfolat de calciu, acid pteroilmonoglutamic, selenit de sodiu, biotină, colecalciferol, cianocobalamină.

  Fiecare comprimat filmat conţine Calciu 125 mg, Magneziu 100 mg, Vitaminca C 85mg, Fier 14 mg, Zinc 11 mg, Vitamina E 10 mg, Acid pantotenic 6 mg, Mangan 2 mg, Vitamina B6 1.9 mg, Vitamina B1 1.4 mg, Vitamina B2 1.4 mg, Cupru 1 mg, Acid folic 800 µg
  (sub formă de: acid pteroil-monoglutamic 400 µg,
  L-metilfolat de calciu/Metafolin 400 µg), Vitamina A 770 µg, Iod 150 µg, Seleniu 60 µg, Biotina 30 µg, Vitamina D 5 µg, Vitamina B12 2.6 µg

  Calea de administrare: orală. Instrucțiuni de utilizare: 1 comprimat filmat pe zi, cu puțină apă în perioada de pre-concepție și în primele 12 săptămâni de sarcină. Acest supliment alimentar se administrează conform etichetei/informaţiilor de pe ambalaj şi conform recomandărilor medicului şi farmacistului.

  Nu utilizați Elevit 1 dacă sunteţi hipersensibilă (alergică) la oricare dintre componentele produsului. A nu se depăși doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Acesta este un supliment alimentar. Citiţi întotdeauna informaţiile de pe ambalaj/prospect înainte de utilizare. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă aveţi neclarităţi.

  Cutie cu 30 comprimate filmate/Cutie cu 90 comprimate filmate. Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate."

Producător: BAYER