MELATONIN PURA 5MG X 60 COMPRIMATE ESITALIA

46,11 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Melatonin Pura 5mg este un supliment alimentar pe baza de melatonina, ce favorizeaza adaptarea organismului la variatiile de fus orar (asa numitul "jet-lag"). Produsul contribuie la atenuarea tulburarilor de somn si la reducerea timpului necesar pentru a adormi, fiind indicat in cazul persoanelor cu tulburari de somn, persoanelor care schimba fusul orar sau celor care lucreaza in ture de noapte.

  Beneficii:

  - ajuta la instalarea fiziologica a somnului, fiind eficienta atat in cazul insomniei initiale, cat si insomniei intermediare;

  - este un excelent antioxidant, cu efect anti-aging;

  - regleaza tulburarile de somn si contribuie la adaptarea organismului la variatiile de fus orar;

  - induce un somn linistit, prin actionare lenta si stimuleaza circulatia sanguina;

  - se metabolizaza rapid (in cateva ore), fara efecte secundare cum ar fi somnolenta si ameteala de a doua zi.

  Compozitie: melatonina 5mg, agenti de incarcare - fosfat dibazic de calciu dihidrat, celuloza microcristalina, hidroxipropilceluloza, agenti antiaglomeranti - stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

  Mod de administrare: se administreaza 1 tableta pe zi, cu multa apa, de preferat cu o ora inainte de culcare. Pentru imbunatatirea efectului de "Jet-lag" se recomanda sa se administreze 1 tableta in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie.

  Precautii: a se administra cu prudenta copiilor, precum si persoanelor hipertensive sau cu tulburari hormonale, hepatice, renale, cerebrale (migrena, depresie). Produsul poate interactiona cu imunosupresoare (ciclosorina), corticosteroizi (prednison), nifedipina, sedative/hipnotice, hipotensive la administrare concomitenta. Melatonina Pura 5mg poate influenta reflexele conducatorilor auto sau ale persoanelor care manipuleaza utilaje timp de 5 ore de la administrare. Nu se recomanda administrarea pe perioada indelungata.

  Contraindicatii: produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in afectiuni imunitare actuale sau in antecedente, afectiuni hepatice, AVC (accident vascular cerebral), diabet.

  Recomandari: a se pastra in loc uscat, racoros, ferit de surse de caldura.

  Prezentare: cutie x 60 comprimate.

Producător: ESITALIA