Produse recent văzute

FARES GINOSEPT OVULE X 6 BUCATI

22,50 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Ovulele Ginosept umezesc mucoasa vaginală permiţând transportul nutrienţilor către celulele zonelor afectate  favorizând calmarea acestora şi întreţinerea mucoasei. Prin plantele din compoziţie, se formează un strat protector pe mucoasa vaginală, care împiedică colonizarea cu patogeni. Astfel, produsul ajută la reducerea disconfortului şi accelerarea refacerii mucoasei vaginale afectate, evitându-se infecţiile cauzate de microorganismele potenţial patogene care provoacă inflamaţii genitale, leucoree, candidoză.

  Ovulele Ginosept au în compoziție plante medicinale, uleiuri esențiale și propolis. Produs 100% natural.

  Beneficii:

  - protejează natural sănătatea intimă;

  - luptă împotriva infecțiilor intime;

  - reduce disconfortul cauzat de problemele intime;

  - accelerează refacerea mucoasei vaginale afectate;

  - eficiență confirmată clinic în 80% dintre cazuri.

  Compozitie: gliceride solide, extract de flori de gălbenele (Calendulae flos), ceară de albine, extract de mlădiţe de tuia (Thuja occidentalis), tinctură de propolis, extract de muguri de plop (Populi gemma), glicerină, ulei esenţial de eucalipt (Eucalypti aetheroleum), ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum), ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum), ulei esenţial de coada şoricelului (Millefolii aetheroleum).

  Mod de administrare: doza recomandată este de 1 ovul /zi, timp de 6-12 zile consecutiv. Se scoate ovulul din blister şi se introduce profund în interiorul vaginului, stând relaxată în poziţia culcat. Se recomandă administrarea ovulului seara, înainte de culcare, după efectuarea toaletei locale. Se va evita contactul sexual pe perioada utilizării produsului.

  Atentionari: a nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. A nu se folosi în sarcină datorită faptului că pe perioada administrării e posibil să se stimuleze contracţiile uterine. A nu se folosi pe perioada menstrei şi în caz de hipersensibilitate la unul dintre componenţi. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperaturi sub 25°C. Ginosept ovule este un dispozitiv medical de clasă I, conform Directivei Consiliului European pentru dispozitive medicale 93/42/EEC. Dacă este necesar, păstraţi la frigider ovulele înainte de utilizare.

  Reactii adverse: produsul este bine tolerat. În cazuri izolate poate să apară o senzaţie uşoară de arsură locală după administrare.

  Prezentare: cutie x 6 ovule.

Producător: FARES