GEROVITAL SUN LAPTE PENTRU PROTECTIE SOLARA SPF15 X 150ML

27,50 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Cu o formulare uşoară care asigură o repartiţie şi o absorbţie rapidă în piele, loţiunea asigură şi o protecţie medie UVA/UVB. Previne arsurile solare şi fenomene ca: deshidratare avansatăpete pigmentareîmbătrânire prematură a pielii. Principiile active asociate conferă proprietăţi hidratante, antioxidante şi regenerante.
  Nu conţine conservanţi, ulei mineral şi oxibenzonă.

  Se aplică atât pe corp cât și pe ten.

  Produsele cu factor de protecţie solara (FPS) se aleg în funcţie de tipul de piele.

  Mod de utilizare: aplicaţi produsul pe pielea curata şi uscata cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare, în mod uniform. Evitaţi contactul cu ochii. Reaplicaţi frecvent (mai ales după baie, în caz de transpiraţie, ȋnot sau după ştergerea cu prosopul) chiar daca este timp înnorat.

  Atentionari: nu expuneţi la soare sugarii şi copiii mici. Evitaţi expunerea la soare între orele 11-15. Nu rămâneţi prea mult la soare chiar dacă folosiţi un produs de protecţie solară; supra-expunerea este o ameninţare gravă pentru sănătate. Folosiţi protecţie vestimentară (pălărie, ochelari de soare, tricou).

  Pentru a obţine protecţia indicata de SPF, trebuie aplicata o cantitate de 2mg/cm², ceea ce înseamna cam 36 grame (6 linguriţe pline) de produs pentru corpul unui adult. Atenţie: reducerea cantitaţii va reduce nivelul de protecţie în mod semnificativ. Respectă recomandările UE de protecţie împotriva efectelor negative ale radiaţiilor UVA/UVB.

  Prezentare: flacon cu pulverizator x 150ml.

Producător: FARMEC