GEROVITAL SUN LOTIUNE PENTRU PROTECTIE SOLARA SPF30 X 150ML

35,50 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Lotiune cu ulei organic de rodie.

  Protejeaza impotriva efectelor nedorite ale soarelui.
  Avand o formulare usoara, asigura o repartitie uniforma si o absorbtie rapida in piele.

  Principiile active asociate conferă proprietăţi hidratante, antioxidante şi regenerante.

  Noua linie solară este formulată pentru a răspunde necesităţilor de protecţie împotriva radiaţiilor nocive ale soarelui, atât în timpul expunerii cât şi după aceea. Pe lângă dubla fotoprotecţie (UVA şi UVB) produsele asigură în plus hidratarea, emolierea şi nutrirea tegumentelor şi au puternice proprietăţi antioxidante. Se regăsesc sub formă de uleiuri, loţiuni, emulsii, creme şi geluri, satisfac nevoile tuturor tipurilor de piele şi au destinaţii diferite.

  Mod de utilizare: aplicati produsul pe pielea curata si uscata, cu 15-30 minute inainte de expunerea la soare, in mod uniform. Reaplicati frecvent.

  Atentie: Pericol aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este ȋncălzit. A se păstra departe de surse de căldură/scântei/flăcări deschise sau suprafeţe încinse. Fumatul interzis. Nu pulverizaţi deasupra unei flăcări deschise sau a unei alte surse de aprindere. Nu perforaţi sau ardeţi, chiar şi după utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se proteja de lumina solară. Nu expuneţi la temperaturi care depăşesc 50°C.

  Prezentare: spray x 150ml.

Producător: FARMEC