GEROVITAL SUN LOTIUNE SPRAY 3IN1 DUPA PLAJA X 150ML

19,50 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Gerovital Sun Loţiune Spray 3 in 1 După Plajă asigură confortul pielii după supraexpunerea la radiaţiile UV, având o acțiune complexă de liniștire, răcorire și revitalizare a epidermei arse de soare.

  Beneficii: 

  - asigură integritatea și confortul pielii după expunerea la soare;

  - linişteşte, răcoreşte și revitalizează;

  - menține elasticitatea pielii;

  - conține D-Pantenol care ajută la reînnoirea celulelor dermului și epidermului, la diminuarea iritațiilor, pruritului și arsurilor și menținerea elasticităţii pielii;

  - contineextract de Boswellia Serrata care reduce semnele caracteristice iritației: înroșirea și inflamarea , prin implicarea în procesul enzimatic inflamator, contribuind atât la calmarea epidermei cât și la regenerarea ei;

  - contine mentol care calmează pielea arsă de soare , eliberând-o de senzația de mâncărime și disconfort;

  - testat dermatologic.

  Compozitie: Alcohol Denat., Butane , Isobutane, Propane, Glycerin, Dipropylene Glycol, Boswellia Serrata Gum, PEG/PPG-22/24 Dimethicone, Menthol, Panthenol, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

  Mod de utilizare: pulverizaţi şi masaţi uşor până la absorbţia completă.

  Pericol. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este ȋncălzit. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură/scântei/flăcări deschise/suprafeţe încinse. Fumatul interzis. Nu pulverizaţi deasupra unei flăcări deschise sau unei alte surse de aprindere. Recipient sub presiune. Nu perforaţi sau ardeţi, chiar şi după utilizare. A se proteja de lumina solară. Nu expuneţi la temperaturi care depăşesc 50°C.

  Prezentare: flacon x 150ml.

Producător: FARMEC