Produse recent văzute

MINDBALANCE ADRENALL X 30 CAPSULE

45,00 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Formulă sinergică de extracte standardizate din plante adaptogene, cu efect de adaptare a reacției organismului la situații de stres intens.

  Indicatii:

  - optimizează nivelul de energie și îmbunătățește anduranța fizică și psihică;

  - menține nivelul de performanță în perioadele de privare de somn;

  - susține buna funcționare a glandelor supra-renale, principalele responsabile de secreția hormonilor de stres;

  - intensifică adaptabilitatea naturală a organismului la stresori fizici, mentali și de mediu;

  - susține homeostazia adaptivă – capacitatea naturală a organismului de a se adapta permanent la mediu astfel încât să-și obțină și să-și conserve starea de echilibru (homeostazia);

  - combinația unică de extracte standardizate din plante adaptogene asigură efectul stabil și continuu pe durata administrării.

  Compozitie: 

  - 200mg Neuravena®, extract alcoolic 3,5:1 din plante tinere de Ovăz (Avena sativa), standardizat în ≥ 0,3% flavonoide (isovitexin); 

  - 95mg extract alcoolic 5:1 din fructe de Schizandra (Schisandra chinensis), standardizat în 1.38% schisandrine; 

  - 78mg extract hidroalcoolic 8:1 din rădăcină de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), standardizat în ≥ 0.8% eleuteroside;

  - 60mg extract hidroalcoolic 2-5:1 din rădăcină de Rhodiola (Rhodiola rosea), standardizat în ≥ 3% rosavine;

  - 60mg extract apos 5:1 din frunze de Roiniță (Melissa officinalis), standardizat în ≥ 5% acid rozmarinic;

  Alte ingrediente: Capsula -  hidroxipropilmetilceluloză, apă, caragenan, sorbat de potasiu; agent de încarcare - celuloză microcristalină; agenți antiaglomeranți: fosfat tricalcic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

  NEURAVENA® – este un extract unic, patentat, din plante tinere de ovăz verde sălbatic având o serie de studii clinice care demonstrează efectul acestuia asupra rezistenței la stres și a acuității mentale. Acest extract acționează prin două mecanisme diferite, modulând sinteza unor enzime care acționează asupra sistemului nervos central (monoamin-oxidază și fosfodiesterază).

  Schisandra chinensis – este una dintre cele mai importante plante adaptogene, cu efecte recunoscute în creșterea rezistenței organismului, reducerea anxietății și a nivelului de cortizol („hormonul stresului”).

  Eleutherococcus senticosus (Ginseng-siberian) – este utilizată pentru creșterea capacității de muncă, a efectului anti-stres și a potențialului său demonstrat de întărire a sistemului imunitar. Este recunoscută pentru efectul de îmbunătățire a cogniției în perioadele de stres psihic.

  Rhodiola rosea – o plantă originară din peninsula scandinavică, cu efect neuroprotectiv și de încetinire a procesului de îmbatrânire. Rhodiola este utilizată în mod tradițional pentru capacitatea sa de reducere a oboselii și epuizării în situații de stres prelungit.

  Melissa oficinalis (Roiniță) – este o plantă binecunoscută pentru efectele sale de calmare. S-a demonstrat că are efect de reducere a anxietății și că îmbunătățește funcțiile cognitive, mai ales în perioadele de stres intens.

  Mod de administrare: câte 1-2 capsule de două ori pe zi, cu un pahar cu apă. Acest produs are efecte optime atunci când este administrat începând cu minimum 10 zile înaintea unui eveniment sau a unei perioade previzibil stresante.

  Atentionari: nu se recomandă administrarea la copii cu vârsta sub 12 ani. Dacă simptomele nu dispar sau se agravează, este necesară consultarea medicului. Informați medicul de familie despre administrarea de Mindbalance ADRENALL dacă sunteți sub orice fel de tratament medicamentos pentru o afecțiune cronică. Se recomandă avizul medicului pentru administrarea produsului în sarcină și alăptare. A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor mici! Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25°C, la loc uscat, ferit de lumină.

  Prezentare: cutie x 30 capsule.

Producător: PHARMNET PLUS
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat