NEUKRON OFTA MESE SOLUTIE ORALA 10ML X 30 FIOLE OMIKRON ITALIA

108,89 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Neukron Ofta mese este un supliment alimentar care contine citicolina in soluție orala și poate fi utilizat pentru reglarea echilibrului nutritional al acestui nutrient in cazul aportului alimentar necorespunzator sau in cazul cresterii fiziologice a necesarului zilnic. Citicolina conținuta in Neukron Ofta mese este, de asemenea, o sursa de colina. Colina contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Formularea in soluție orala asigura o biodisponibilitate ridicata.

  Citicolina este o molecula prezenta in mod normal in organism. Este un precursor al fosfolipidelor care formeaza membrana celulara. Citicolina este, de asemenea, utilizata de catre celulele nervoase pentru sinteza acetilcolinei, care este implicata in transmiterea semnalelor vizuale.

  Acuitatea vizuala depinde in cea mai mare parte de funcționarea normala a structurilor celulare nervoase implicate in funcția vizuala. Din acest motiv, este deosebit de important sa se asigure organismului un sistem neuroprotector care sa mențina nivelurile fiziologice ale fosfolipidelor membranare, menținand astfel integritatea membranei celulare nervoase. Fosfolipidele membranare, în special fosfatidilcolina, sunt constituenți prezenți in mod normal in membranele celulare ale nervului optic. Citicolina este un intermediar in biosinteza fosfolipidului membranar fosfatidilcolina.

  Compozitie: apa, fructoza, sare sodica de citicolina (500mg), corectori de aciditate: lactat de sodiu solutie 60%, acid citric anhidru; conservant: sorbat de potasiu.

  Mod de administrare: 1 flacon de 10ml pe zi, de preferat, dimineata – o cutie: 30 flacoane 10 ml = 30 zile de cura. Se recomanda utilizarea in serii de 4 luni, alternate cu pauze de 2 luni.

  Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata și echilibrata și un stil de viața sanatos.

  Prezentare: cutie x 30 fiole.