OMK1 SOLUTIE OFTALMICA X 10ML OMIKRON ITALIA

53,89 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  OMK1 este un dispozitiv medical CE Clasa IIA care contine citicolina in solutie oftalmica.

  Glaucomul reprezinta o afectare progresiva a nervului optic asociata de cele mai multe ori cu (si cauzata de) cresterea presiunii intraoculare. Include mai multe forme clinice de boala avand in comun moartea celulelor ganglionare retiniene cu modificari ale papilei si deteriorarea progresiva a campului vizual. 

  Datorita prezentei citicolinei, OMK1 asigura un suport structural util si benefic pentru refacerea integritatii membranei neuronilor retinieni lezati de afectiuni degenerative ale ochiului, cum ar fi glaucomul. Mai mult, solutiile care contin acid hialuronic sunt capabile sa creeze un micromediu favorabil proceselor de vindecare a suprafetei oculare in caz de leziuni ale epiteliului cornean sau conjunctival. De fapt, acidul hialuronic care este obtinut prin sinteza biotehnologica da nastere unei solutii mucomimetice, mucoadezive si vascoelastice, capabila sa imbunatateasca stabilitatea filmului lacrimal si in acest fel OMK1 mentine suprafata ochiului lubrifiata, hidratata si protejata.

  OMK1 imbunatateste functia retiniana si transmisia neuronala asociate cu glaucomul cu unghi deschis. Este indicat ca adjuvant al tratamentului antihipertensiv al pacientilor cu glaucom si ameliorarea senzatiilor de iritatie, arsura sau corp strain.

  Compozitie: 2% citicolina, 0,2% acid hialuronic cu greutate moleculara mare.

  Mod de administrare: 1 picatura x 3 ori/zi, 30 zile de tratament.

  Atentionari: produsul trebuie utilizat in decurs de 30 zile de la prima deschidere. A nu se lasa la vederea si la indemana copiilor. Produsul este dedicat exclusiv utilizarii externe. A se pastra la temperaturi sub 25°C.

  Prezentare: flacon x 10ml.

Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat