ASCOVIT 100MG CAPSUNI X 20 COMPRIMATE MASTICABILE

11,11 lei

remove add
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut.
 • subtitles Descriere completă

  Actiune: vitamina C (acidul ascorbic) este un important factor vitaminic cu rol in biogeneza substantei intracelulare, intervenind in procesele metabolice de oxidoreducere, in metabolismul glucidelor, proteinelor si lipidelor. Are un puternic efect antioxidant, participand la distrugerea radicalilor liberi si ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului la infectii. In plus, Vitamina C favorizeaza depunerea calciului in oase, intervenind in formarea colagenului si creste rezistenta capilarelor, fiind un excelent tonic al capilarelor.

  Beneficii:

  - Mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar;

  - Formarea normala a colagenului, pentru functionarea normal a vaselor de sange, a ligamentelor, a sistemului osos, a dintilor, a gingiilor si a pielii;

  - Metabolismul energetic normal;

  - Regenerarea formei reduse a vitaminei E;

  - Protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;

  - Functionarea normala a sistemului nervos;

  - Cresterea absorbtiei fierului.

  Ingrediente: vitamina C (acid ascorbic) 100mg, aroma de capsuni 3mg. Excipienti pentru un comprimat.

  Mod de utilizare: copii peste 3 ani, doza zilnica recomandata este de 1-2 comprimate. Se poate lua cate 1 comprimat de maxim 2 ori pe zi. Adulti, doza zilnica recomandata este de 1-3 comprimate. Se poate lua cate 1 comprimat de maxim 3 ori pe zi. Comprimatele se lasa sa se topeasca in gura sau se mesteca.

  Atentionari: vitamina C poate provoca precipitarea uratilor si oxalatilor in urina acida, precipitarea sulfamidelor sau rareori poate cauza diaree. Nu trebuie utilizat in caz de: litiaza renala, talasemie, stari de supraincarcare cu fier, deficit de acid folic sau la cei care primesc frecvent transfuzii sanguine.

  Prezentare: cutie x  20 comprimate masticabile.

Producător: GSK OMEGA
Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat