Produse recent văzute

BEPANTHEN 5% CREMA 30G

26,48 lei

remove add
 • subtitles Descriere completă

  "Produs pentru îngrijirea pielii uscate sau predispuse la iritaţii. Bepanthen Cremă are o dublă acţiune: hidratează rapid pielea datorită formulării sale specifice, catifelează şi protejează pielea sensibilă predispusă la iritaţii; susţine procesul natural de reînnoire şi refacere a pielii, datorită conţinutului de Provitamina B5 (panthenol) care se transformă în acid pantotenic (vitamina B5) în contact cu pielea - acidul pantotenic joacă un rol cheie în aportul de energie de la nivelul celulei cutanate, şi apoi în procesul natural de reînnoire şi refacere a epidermei.

  Ingrediente: Aqua, Panthenol 5% (Provitamina B5), Isopropyl myristate,Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Propylene glycol, Lanolin, Potassium cetyl phosphate, Pantolactone, Phenoxyethanol, Potassium hydroxide.

  Fiecare gram de cremă conţine panthenol 50 mg

  Uz extern. În general, pentru a obţine cele mai bune rezultate, aplicaţi Bepanthen Cremă de câteva ori pe zi. Crema se aplică pe piele în strat subţire, prin masare uşoară. Acest produs se utilizează conform etichetei/informaţiilor de pe ambalaj şi conform recomandărilor medicului şi farmacistului.

  Nu utilizați Bepanthen Cremă dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Acesta este un produs de uz cosmetic. Citiţi întotdeauna informaţiile de pe ambalaj/prospect înainte de utilizare. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă aveţi neclarităţi.

  Cutie cu tub a 30 g cremă"

Producător: BAYER